Om Oss Ferske lomper - godt til alt

Asbjørn Aulie Lompebakeri ble startet i 1973 i Mjøndalen av Asbjørn Aulie.

Bakeriet startet i det små med kun to ansatte, Asbjørn og moren Ingeborg. Lompene ble bakt om natten og kjørt ut med privatbil om morgenen. Heldigvis har tiden gått fremover, og vi har nå vokst til å være en bedrift med over 28 ansatte. Vi holder nå til i Solbergelva, og er under stadig utvikling. Aulie Lompebakeri har avtale med de fleste store dagligvarekjedene i Norge. Vår sterke fokus på distribusjon, samt å levere nybakte lomper og lefser til sluttkunden, har gjort oss til å være en av Norges ledende lompebakerier.

Aulie Lompebakeri AS drives fortsatt som en familiebedrift, og vi mener at «hands- on» og kjærlighet til produktet gjenspeiler seg i en smakfull opplevelse for deg som kunde. For oss er ikke dette bare fine ord, men noe vi faktisk lever opp til. I tillegg har vi meget dyktige medarbeidere, som i mange år har opparbeidet seg en unik kompetanse innenfor lompe- og lefseproduksjon.

 1. 2010

  Flytting til nye lokaler

  Etter 37 år har familiebedriften Aulie Lompebakeri flyttet inn i splitter nye lokaler på industriområdet Åserud i Solbergelva. Flyttingen har gjort det mulig å tredoble produksjonen.

 2. 1990

  Ny ovn øker produksjonen

  ​Bytter til ny 18-takker lompeovn. 18-takkeren er svært allsidig i forhold til produkter og har en kapasitet på 10.000 produkter i timen. De fleste i bransjen bruker idag denne typen ovn.

 3. 1982

  Manuell til datastyrt

  Asbjørn Aulie er første i Europa til å bestille en automatisert lompelinje. Denne ble utviklet i samarbeid med Dynatec og spesialister i Holland.

 4. 1973

  Aulie Lompebakeri blir opprettet