Produkter Ferske lomper - godt til alt

Det vi kjenner som lomper i dag er ikke alltid det som har vært lomper før. Før potetene kom til landet, ble lompen - eller hellekaken som den heter på Vestlandet - laget av havremel eller byggmel og vann. Da poteten ble tatt i bruk, gikk den inn i stedet for vann i deigen. Potetkakene ble stort sett spist uten noe på, det var bare på søndag at de ble servert med smør. På søndagen het den derfor mange steder smørkake. I stedet for smør brukte en ofte prim eller fatost, i blant rømme og sukker.

Aulie lomper er basert på førsteklasses poteter som er kokt med skallet på.


LOMPER


Kjært barn har mange navn, og det gjelder også lomper eller potetkake som mange sier.

Nybakte Aulie Lomper smaker godt til mer enn pølser. Prøv også med alle typer ost, sukker og kanel eller kanskje spekemat, rull, ribbe, rakefisk m.m. Med Aulie Lomper er det kun din fantasi som setter grenser for innholdet. Nybakte Aulie Lomper oppbevares best i romtemperatur. Ha en smakfull opplevelse – og husk, Godt til Alt! ​


STORE LOMPER


Nybakte Aulie Store Lomper bakt av førsteklasses poteter - ekstra store og ekstra gode!

Aulie Store Lomper gjør valget lettere når du skal nyte lomper til alle typer pølser, spekemat eller noe annet godt. Med nybakte Aulie Store Lomper er det kun din fantasi som setter grenser for innholdet. Ha en smakfull opplevelse!


SPELTLOMPER MED HAVRE


Nybakte Aulie Speltlomper med havre er basert på førsteklasses poteter, speltmel og havre.

Speltmel er rikt på mineraler som jern og sink, med havre får man økt innhold av fiber. Aulie Speltlomper med havre gjør valget enda lettere når man skal velge lomper til pølser, spekemat og annet godt tilbehør. Nybakte Aulie Speltlomper med havre oppbevares best i romtemperatur. Nok et velsmakende produkt fra Aulie Lompebakeri.


LEFSE


Nybakte Aulie Potetlefser kan brukes til alt.

Den gjør det meget lett å pakke inn alt du måtte ønske til en liten Wrap. Prøv med alle typer ost, sukker og kanel eller kanskje spekemat, rull, ribbe, kalkunfilet, rakefisk m.m. Vi ser at bruk av lefse øker i stor grad og at bruksområdene utvides. Aulie Potetlefser egner seg godt til det meste! Oppbevares best i romtemperatur. Smaker godt uansett!


STORE LEFSER MED MANDELPOTET


Nybakte Store Lefser med Mandelpotet har med sin utforming og størrelse mange muligheter.

Store Lefser med Mandelpotet brukes først og fremst i tiden rundt jul og passer godt til rakfisk, lutefisk, ribbe og rull. Bare fantasien setter grenser. Oppbevares best i romtemperatur.


JULELEFSE


Nybakte Aulie Julelefser hører julen til.

De beste lefsene hører julen til! En sikker smaksvinner i julehøytiden. Også ypperlig til julefrokost og rester etter den store julemiddagen.


MØLJEBRØD


Nybakte Aulie Møljebrød nytes best på tradisjonelt vis, nemlig som Mølje rundt juletider.

Møljebrødet brytes opp i en suppeterrin eller dyp tallerken, før du heller rykende varm kjøttkraft over. La bløyte godt! Deretter krydrer du etter eget ønske med nykvernet pepper. Som et trygt tilbehør anbefales årets Juleøl og en god dram. Aulie Møljebrød brukes også som flatbrød til bl.a. spekemat, lapskaus, supper m.m. Ha en smakfull opplevelse!​